Giriş Kayıt
Claudio Pelissero

Claudio Pelissero


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Claudio Pelissero, müzisyen, müzisyen, sesler.

Dual Survival (2010), (2016) 13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri (2016), (2012) Call of Duty: Black Ops II (2012), (2013) Southern Charm (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

13 Saat: Bingazi'nin Gizli Askerleri
2016 Aksiyon Müzik 7.3 158,858
2016 Aksiyon Müzik 8.1 68

Hacker
2015 Aksiyon Müzik 5.5 63,925

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sesler 5.6 330,090
2013 Reality-TV Müzik 6.6 1,429
2012 Suç Müzik 3.0 1,478
2012 Aksiyon Müzik 8.1 15,554

Elimden Gelen
2011 Belgesel Müzik 7.9 796
2011 Dram Müzik 6.3 77
2010 Macera Müzik 7.4 3,352
2009 Reality-TV Müzik 7.2 17,810
2000 Müzik 6.9 16
1996 Kısa Metraj Müzik 5.4 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024