Giriş Kayıt
Inger Pehrsson

Inger Pehrsson (84)


Kostüm Tasarımcısı, Oyuncu

Inger Pehrsson, 05 Ocak 1935 Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç doğumlu kostüm tasarımcısı, oyuncu.

Güz Sonatı (1978), Kurban (1986), Köpek Olarak Hayatım (1985), Bir Evlilikten Manzaralar (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ocak 1935
Doğum Yeri: Gothenburg, Västra Götalands län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Inger Pehrson | Inger Elvira Pehrsson
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 68 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.7 6,530

Sadakatsiz
2000 65 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 3,116
1997 62 Aile Kostüm Tasarımcısı 5.5 326
1997 62 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 135
1996 61 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 384
1995 60 Dram Kostüm Tasarımcısı 4.5 926
1993 58 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,838

Öküz
1991 56 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 655
1990 55 Biyografi Kostüm Tasarımcısı 6.5 888
1989 54 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.4 133

Şamatacı Köyün Çocukları
1986 51 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,783

Kurban
1986 51 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.1 20,521

Köpek Olarak Hayatım
1985 50 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 17,157

Provadan Sonra
1984 49 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.4 1,907
1983 48 Komedi Kostüm Tasarımcısı 2.4 381

Rasmus and the Vagabond
1981 46 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,908
1981 46 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 1,772
1981 46 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.7 763
1980 45 Kostüm Tasarımcısı 6.0 96
1979 44 Aile Kostüm Tasarımcısı 6.4 1,384
1979 44 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.2 232

Güz Sonatı
1978 43 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.3 21,457

Gösteri
1974 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 1,115
1974 39 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.7 100

Bir Evlilikten Manzaralar
1973 Dram Kostüm Tasarımcısı 8.4 13,905
1973 38 Aile Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,268
1972 37 Aile Kostüm Tasarımcısı 7.2 2,143
1971 36 Komedi Kostüm Tasarımcısı
Oyuncu
6.7 1,582
1971 36 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.2 3,547
1965 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 2,028
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019