Giriş Kayıt
Salmaan Peerzada

Salmaan Peerzada


Oyuncu

Salmaan Peerzada, oyuncu.

Joyland (2022), (1968) Twisted Nerve (1968), (1971) The Horsemen (1971), (1966) Fu Machu'nun Gelinleri (1966) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Salmaan Peer | Salmann Peer
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.7 3,630
1982 Dram Oyuncu 6.2 2,947
1980 Dram Oyuncu 6.9 163
1971 Macera Oyuncu 6.5 354
1971 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,336

Saint'in Dönüşü
1969 Aksiyon Oyuncu 6.2 394
1968 Suç Oyuncu 7.0 2,436

Fu Machu'nun Gelinleri
1966 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,399
1962 Aksiyon Oyuncu 7.5 6,253
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film