Giriş Kayıt
Bruce Payne

Bruce Payne (65)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Bruce Martyn Payne, 22 Kasım 1958 Woking, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

57 Numaralı Yolcu (1992), Zindan Ve Ejderha (2000), İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000), Riders (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bruce Martyn Payne
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1958
Doğum Yeri: Woking, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Bruce Martyn Payne
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 63 Dram Oyuncu 6.2 114
2021 63 Suç Yapımcı
Oyuncu
   
2019 61 Korku Oyuncu 5.4 554
2019 61 Fantastik Senarist
Yapımcı
Oyuncu
3.0 423
2018 60 Dram Oyuncu 5.8 65
2017 59 Aksiyon Oyuncu 3.4 429
2016 58 Gerilim Oyuncu 5.0 895
2015 57 Aksiyon Oyuncu 3.9 885
2015 57 Aksiyon Oyuncu 6.2 626
2015 57 Aksiyon Oyuncu 4.9 2,776
2013 55 Aksiyon Oyuncu 5.8 4,387
2013 55 Korku Oyuncu 2.6 150
2013 55 Biyografi Oyuncu 6.3 579
2013 55 Aksiyon Oyuncu 4.4 25,319
2013 Korku Oyuncu 2.6 415

Tımarhane
2012 54 Korku Oyuncu 3.2 1,746
2010 52 Dram Oyuncu 3.1 150

İnsan Avı
2010 52 Korku Oyuncu 4.5 5,156
2008 50 Dram Oyuncu 3.6 434
2007 49 Gerilim Oyuncu 4.0 402

Zindan ve Ejderha: Ejder Tanrı'nın Öfkesi
2005 47 Aksiyon Oyuncu 4.6 6,290

Bir Nokta Sıfır
2004 46 Dram Oyuncu 5.9 6,010

Cehennemde Doğanlar
2003 45 Fantastik Oyuncu 3.4 675

The Apocalyps
2002 44 Dram Oyuncu 6.2 1,054
2002 44 Aksiyon Oyuncu 5.4 6,112

Cehennemden Mektuplar
2001 43 Korku Oyuncu 4.6 3,022

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 42 Aksiyon Oyuncu 4.6 21,367

Zindan Ve Ejderha
2000 42 Macera Oyuncu 3.6 36,376
2000 42 Aksiyon Oyuncu 5.2 1,578

Cadı Avcısı 3
1999 41 Fantastik Oyuncu 3.8 2,517
1999 Biyografi Oyuncu 6.4 4,346
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,862
1996 38 Aksiyon Oyuncu 4.5 394
1996 38 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,280
1994 Komedi Oyuncu 5.8 331
1993 35 Suç Oyuncu 5.4 2,020
1993 35 Korku Oyuncu 5.8 6,989

57 Numaralı Yolcu
1992 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 50,884

Değişim
1991 33 Suç Oyuncu 5.8 10,551
1991 Komedi Oyuncu 4.2 2,488
1988 30 Dram Oyuncu 6.3 613

Kraliçe Ve Ülkem Adına
1988 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,644
1987 29 Komedi Oyuncu 5.6 341

Miss Marple: Ölüm Meleği
1987 29 Suç Oyuncu 7.8 2,586
1986 28 Aksiyon Oyuncu 4.7 5,001
1986 28 Dram Oyuncu 5.6 3,735
1986 28 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 637
1984 26 Komedi Oyuncu 5.3 3,463

Kan Çanağı
1983 25 Korku Oyuncu 5.7 14,396
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film