Giriş Kayıt
Sara Paxton

Sara Paxton


Oyuncu

Sara Paxton, oyuncu.

2019 yılının Ekim ayında Zach Cregger ile evlendi.

En Süper Kahraman (2008), Sydney White (2007), Denizden Gelen Kız (2006), Ruhlar Oteli (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi: |
9.1 (18 Oy)
  • Currently 181.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Biyografi Oyuncu 5.5 71,178
2022 Korku Oyuncu 7.1 95,629

Baş Aday
2018 Biyografi Oyuncu 6.1 14,099
2018 Belgesel Oyuncu 8.1 2,569
2016 Dram Oyuncu 5.6 259
2016 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,458
2016 Dram Oyuncu 6.7 3,100
2014 Komedi Oyuncu 5.4 1,648
2014 Dram Oyuncu 5.4 2,351
2014 Suç Oyuncu 7.3 7,827

Ucuz Heyecanlar
2013 Komedi Oyuncu 6.7 20,357
2013 Komedi Oyuncu 6.2 2,563
2013 Komedi Oyuncu 5.1 1,030
2013 Gerilim Oyuncu 4.2 1,270
2012 Gerilim Oyuncu 5.3 3,584
2012 Biyografi Oyuncu 5.6 1,453

Katil Köpekbalığı
2011 Korku Oyuncu 4.1 27,115
2011 Gizem Oyuncu 6.5 12,513

Ruhlar Oteli
2011 Korku Oyuncu 5.5 37,097

Soldaki Son Ev
2009 Korku Oyuncu 6.5 99,594
2009 Dram Oyuncu 5.6 1,143

En Süper Kahraman
2008 Aksiyon Oyuncu 4.7 74,878
2007 Komedi Oyuncu 6.2 50,860
2006 Komedi Oyuncu 5.3 7,587

Denizden Gelen Kız
2006 Komedi Oyuncu 5.4 44,835
2004 Komedi Oyuncu 6.3 433
2004 Komedi Oyuncu 5.3 17,926
2004 Dram Oyuncu 6.8 4,000
2001 Komedi Oyuncu 5.0 1,109

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 110,179

Yan Odadan Melodiler
1998 Komedi Oyuncu 6.3 5,373

Asker
1998 Aksiyon Oyuncu 6.0 59,377

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Oyuncu 6.9 331,103
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024