Giriş Kayıt
Daniele Patucchi

Daniele Patucchi


Müzisyen, Müzisyen

Daniele Patucchi, müzisyen, müzisyen.

Ekmek ve Çikolata (1974), Il paese del sesso selvaggio (1972), Dünyanın Son Savaşçıları (1983), Wild beasts - Belve feroci (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Korku Müzik 5.4 1,074

Dünyanın Son Savaşçıları
1983 Bilim-Kurgu Müzik 2.6 2,770
1980 Korku Müzik 5.3 260
1978 Dram Müzik 5.6 123
1977 Komedi Müzik 6.0 97
1976 Korku Müzik 6.0 826
1975 Müzik 6.6 26
1974 Western Müzik 3.3 42

Ekmek ve Çikolata
1974 Komedi Müzik
Müzik
7.5 1,877
1973 Korku Müzik 4.3 398
1973 Western Müzik 5.5 686
1973 Suç Müzik 6.2 123
1972 Macera Müzik 5.4 2,347
1972 Western Müzik 6.0 54
1971 Aksiyon Müzik 5.4 431

Aşk Şatosu
1971 Aksiyon Müzik 4.1 222
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023