Giriş Kayıt
Don Patterson

Don Patterson (89)


Animasyon, Görsel Efekt, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Don Patterson, 26 Aralık 1909 Chicago, Illinois, ABD doğumlu animasyon, görsel efekt, yönetmen asistanı, yönetmen.

Şirinler (1981) yapımıyla biliniyor.

Don Patterson, 12 Aralık 1998 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1909
Ölüm Tarihi: 12 Aralık 1998
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Animasyon Animasyon 6.6 8,304
1987 78 Animasyon Animasyon 6.6 2,015
1987 78 Animasyon Animasyon 6.2 79
1985 Aile Animasyon 7.3 2,102

Şirinler
1981 Animasyon Animasyon
Yönetmen Asistanı
7.2 13,920
1979 Animasyon Animasyon 7.5 1,039
1977 68 Animasyon Animasyon 7.3 509
1975 66 Animasyon Animasyon 5.3 137
1974 Animasyon Animasyon 6.1 54
1967 58 Animasyon Animasyon 5.8 265

Atom Karınca
1965 Animasyon Animasyon 6.5 1,466

Jetgiller
1962 Animasyon Animasyon 7.0 16,675
1962 Animasyon Animasyon 6.6 2,741

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Animasyon 7.5 30,000
1957 Animasyon Yönetmen 7.0 4,657
1955 46 Aile Animasyon 7.5 292
1948 39 Belgesel Animasyon 7.0 251
1947 38 Animasyon Animasyon 6.7 5,891
1946 37 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
6.3 3,236

Üç Kafadar
1944 35 Animasyon Animasyon 6.5 10,698
1942 33 Belgesel Animasyon 5.8 293

Uçan Fil Dumbo
1941 32 Animasyon Animasyon 7.2 109,803
1940 31 Animasyon Animasyon 7.8 82,562

Pinokyo
1940 31 Animasyon Animasyon 7.4 118,207
1938 29 Komedi Animasyon 6.6 443
1938 29 Aile Animasyon 7.6 2,270

Pamuk Prenses Ve Yedi Cüceler
1937 28 Animasyon Animasyon 7.6 166,531
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019