Giriş Kayıt
Janel Parrish

Janel Parrish (34)


Oyuncu

Janel Meilani Parrish, 30 Ekim 1988 Oahu, Hawaii, ABD doğumlu oyuncu.

Sevdiğim Tüm Erkeklere (2018), Bratz (2007), Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019), Doğruluk mu Cesaret mi? (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Janel Meilani Parrish
Doğum Tarihi: 30 Ekim 1988
Doğum Yeri: Oahu, Hawaii, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi: |
Boyu: 1.54 m
10.0 (4 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 7.3 104
2022 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 83
2022 34 Dram Oyuncu 4.2 284
2021 33 Komedi Oyuncu 4.7 833
2021 Dram Oyuncu 5.7 643
2021 Komedi Oyuncu 6.7 786

Sevdiğim Tüm Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek
2021 33 Komedi Oyuncu 7.1 40
2020 Dram Oyuncu 7.1 956
2020 32 Komedi Oyuncu 5.1 655
2020 32 Komedi Oyuncu 4.8 148

Sevdiğim Tüm Erkeklere: Not: Seni Hâlâ Seviyorum
2020 32 Komedi Oyuncu 6.0 40,544
2019 Suç Oyuncu 6.9 5,942
2018 30 Gerilim Oyuncu 4.9 2,844
2018 30 Dram Oyuncu 4.9 850

Sevdiğim Tüm Erkeklere
2018 30 Dram Oyuncu 7.0 110,605
2014 Korku Oyuncu 4.0 427

Vazgeçmem Senden
2012 24 Komedi Oyuncu 6.6 32,099
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 495
2012 Oyuncu 6.3 284

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 22 Dram Oyuncu 5.7 4,793
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 74,547

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.4 169,333
2009 21 Dram Oyuncu 5.6 1,010

Ateşli Gençlik
2009 21 Komedi Oyuncu 6.1 44,792
2007 Oyuncu 6.5 88
2007 19 Komedi Oyuncu 3.0 23,979

Kahramanlar
2006 Dram Oyuncu 7.5 243,245
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,095
1994 News Oyuncu 3.2 906

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.4 28,400
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023