Giriş Kayıt
Sara Parriott

Sara Parriott


Senarist, Yapımcı

Sara Parriott, senarist, yapımcı.

Kaçak Gelin (1999), Descendants (2015), Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım (1990), Descendants 2 (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Animasyon Senarist 6.0 258
2019 Macera Senarist
Yapımcı
6.4 11,247
2017 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.3 14,887
2015 Aksiyon Yapımcı
Senarist
6.3 25,749
2008 Komedi Yapımcı 6.4 2,872
2008 Komedi Senarist
Yapımcı
6.5 1,287

Aperitif Eş
2007 Komedi Senarist
Yapımcı
6.8 2,259

Cesur Civciv
2005 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.7 101,633

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
7.6 141,021

Kaçak Gelin
1999 Komedi Senarist 5.6 105,150

Bana Bir İyilik Yap
1994 Komedi Yapımcı
Senarist
5.2 3,182

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Senarist 5.5 26,901

Cazibe
1989 Komedi Senarist 5.7 1,950
1987 Aksiyon Senarist 6.4 167
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film