Giriş Kayıt
Cecil Parker

Cecil Parker (73)


Oyuncu

Cecil Schwabe, 03 Eylül 1897 Hastings, East Sussex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Kadın Katilleri (1955), Beyaz Elbiseli Adam (1951), Indiscreet (1958), 23 Paces to Baker Street (1956) gibi yapımlarla biliniyor.

Cecil Parker, 20 Nisan 1971 tarihinde (73 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Cecil Schwabe
Doğum Tarihi: 03 Eylül 1897
Ölüm Tarihi: 20 Nisan 1971
Doğum Yeri: Hastings, East Sussex, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 72 Müzikal Oyuncu 7.0 3,249
1966 69 Komedi Oyuncu 5.8 521
1966 69 Gizem Oyuncu 5.4 1,466

Macera Kadını
1965 68 Komedi Oyuncu 5.5 1,307
1965 68 Komedi Oyuncu 5.7 690
1965 68 Suç Oyuncu 6.5 2,469
1964 67 Dram Oyuncu 6.8 306
1964 67 Dram Oyuncu 7.1 1,955
1963 66 Macera Oyuncu 5.8 2,575
1963 66 Komedi Oyuncu 6.3 569
1963 66 Komedi Oyuncu 6.7 1,669
1961 64 Komedi Oyuncu 5.8 562

İsviçreli Robinson Ailesi
1960 63 Macera Oyuncu 7.1 18,127
1960 63 Dram Oyuncu 6.5 550
1959 62 Suç Oyuncu 6.7 2,933
1959 62 Komedi Oyuncu 5.9 131
1959 62 Komedi Oyuncu 5.6 175
1958 61 Komedi Oyuncu 6.7 10,200
1958 61 Dram Oyuncu 6.9 1,641

Kırmızı Şövalye
1958 61 Dram Oyuncu 7.1 1,613
1957 60 Komedi Oyuncu 5.6 153
1957 60 Komedi Oyuncu 7.1 1,977
1956 59 Suç Oyuncu 6.9 2,570
1956 59 Komedi Oyuncu 6.3 337

Kralın Soytarısı
1955 58 Macera Oyuncu 7.8 13,939

Kadın Katilleri
1955 58 Komedi Oyuncu 7.6 31,359
1954 57 Komedi Oyuncu 6.7 1,652
1952 55 Dram Oyuncu 6.8 291

Sinema Dünyasi
1951 54 Biyografi Oyuncu 7.0 1,414

Beyaz Elbiseli Adam
1951 54 Komedi Oyuncu 7.3 10,783

Kapri Aşıkları
1949 52 Suç Oyuncu 6.2 8,084
1948 Dram Oyuncu 7.5 328
1948 51 Dram Oyuncu 6.4 197
1946 49 Müzikal Oyuncu 6.0 237

Nil Melikesi
1945 48 Biyografi Oyuncu 6.2 3,130
1941 44 Dram Oyuncu 6.2 512
1941 44 Dram Oyuncu 5.5 172
1940 43 Dram Oyuncu 7.0 1,174
1938 41 Dram Oyuncu 7.1 2,370

Kaybolan Kadın
1938 41 Komedi Oyuncu 7.7 57,093
1937 40 Komedi Oyuncu 6.6 1,112
1937 40 Macera Oyuncu 6.2 1,452
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024