Giriş Kayıt
Annie Parisse

Annie Parisse


Oyuncu

Annie Parisse, oyuncu.

2000 yılının Ekim ayında Paul Sparks ile evlendi. 18 yılın ardından 2018 yılının Aralık ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? (2003), Friends from College (2017), And So It Goes (2014), Başarının Fiyatı (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

7.7 (6 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Biyografi Oyuncu 7.9 13,447
2018 Biyografi Oyuncu 6.5 7,522
2018 Dram Oyuncu 8.0 17,306
2018 Dram Oyuncu 6.6 8,167
2017 Komedi Oyuncu 6.9 23,247
2016 Dram Oyuncu 7.7 24,849
2015 Dram Oyuncu 6.1 5,000
2014 Komedi Oyuncu 5.9 15,210
2014 Komedi Oyuncu 5.9 517
2013 Suç Oyuncu 7.4 91,235

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Oyuncu 5.3 44,009

Başarının Fiyatı
2012 Komedi Oyuncu 5.5 2,336
2011 Suç Oyuncu 6.8 20,848

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 187,670
2010 Suç Oyuncu 7.9 11,045

Aşk Şarkım
2010 Komedi Oyuncu 5.7 1,839

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 127,962
2010 Dram Oyuncu 7.2 64
2009 Dram Oyuncu 7.6 41

Kesinlikle, Belki
2008 Komedi Oyuncu 7.1 172,703

Tam Olarak Ne Oldu?
2008 Komedi Oyuncu 5.6 28,443

Hastayım Sana
2005 Komedi Oyuncu 6.2 41,985

Vay Kaynanam Vay
2005 Romantik Oyuncu 5.6 65,197

Büyük Hazine
2004 Aksiyon Oyuncu 6.9 352,990

Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir?
2003 Komedi Oyuncu 6.5 267,087
1999 Aksiyon Oyuncu 8.0 11,334
1990 Suç Oyuncu 7.8 43,802
1956 Dram Oyuncu 6.2 2,256
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024