Giriş Kayıt
Nicol Paone

Nicol Paone (53)


Oyuncu, Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Nicol Paone, 11 Mart 1971 New Jersey, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, yapımcı, senarist.

Matrak Adamlar (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1971
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 52 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.4 2,728
2020 49 Aksiyon Oyuncu 4.6 7
2020 49 Komedi Yönetmen
Senarist
4.5 3,749
2012 41 Komedi Oyuncu 6.2 150,302
2011 40 Komedi Oyuncu 5.4 2,512
2010 39 Kısa Metraj Oyuncu    

Matrak Adamlar
2009 38 Komedi Oyuncu 6.3 123,581

Kartal Göz
2008 37 Aksiyon Oyuncu 6.6 195,120

Şıpsevdi
2007 36 Komedi Oyuncu 5.8 96,484
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024