Giriş Kayıt
Alessandra Panaro

Alessandra Panaro (83)


Oyuncu

Alessandra Panaro, 14 Aralık 1939 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Rocco ve Kardeşleri (1960), Poveri ma belli (1957), Der Schatz der Azteken (1965), Die Pyramide des Sonnengottes (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Aralık 1939
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: Topsy Collins
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1965 26 Aksiyon Oyuncu 4.6 94
1965 26 Western Oyuncu 5.2 514
1965 26 Macera Oyuncu 5.3 580
1964 25 Macera Oyuncu 5.8 806
1962 23 Aksiyon Oyuncu 5.0 216
1961 22 Aksiyon Oyuncu 5.2 134

Rocco ve Kardeşleri
1960 21 Suç Oyuncu 8.2 19,580
1959 20 Komedi Oyuncu 6.2 258
1959 20 Komedi Oyuncu 4.3 13
1958 19 Oyuncu    
1958 19 Komedi Oyuncu 6.1 251
1958 19 Komedi Oyuncu 6.2 122
1957 18 Komedi Oyuncu 6.7 702
1957 18 Komedi Oyuncu 6.3 300
1957 18 Komedi Oyuncu 6.5 108
1956 17 Oyuncu    
1956 17 Komedi Oyuncu 6.7 144
1955 16 Komedi Oyuncu 6.9 324
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023