Giriş Kayıt
Joaquín Pamplona

Joaquín Pamplona (57)


Oyuncu

Joaquín Pamplona, 08 Kasım 1924 León, León, Castilla y León, İspanya doğumlu oyuncu.

Seni Sevmeyeceğim (1970) yapımıyla biliniyor.

Joaquín Pamplona, 15 Kasım 1981 tarihinde (57 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 08 Kasım 1924
Ölüm Tarihi: 15 Kasım 1981
Doğum Yeri: León, León, Castilla y León, İspanya
Diğer Bir İsmi: Joaquin Pamplona
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1975 51 Komedi Oyuncu 6.1 205

Seni Sevmeyeceğim
1970 46 Dram Oyuncu 7.4 12,913
1966 42 Komedi Oyuncu 5.0 48
1965 Dram Oyuncu 8.2 91
1965 41 Dram Oyuncu 7.7 756
1964 40 Western Oyuncu 5.4 56
1962 38 Korku Oyuncu 5.9 667
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film