Giriş Kayıt
Xavier Palud

Xavier Palud


Yönetmen, Sanat Bölümü, Senarist, Kameraman

Xavier Palud, yönetmen, sanat bölümü, senarist, kameraman.

Göz (2008), Onlar (2006), Braquo (2009), À l'aveugle (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Yönetmen 5.7 1,257
2011 Aksiyon Kameraman 3.6 249
2009 Suç Yönetmen 7.9 4,134

Göz
2008 Dram Yönetmen 5.4 56,527

Onlar
2006 Korku Yönetmen
Senarist
6.4 32,219

Saint-Pierre'in Dulu
2000 Dram Sanat Bölümü 7.1 5,747

Küçük yerli Paris'te
1994 Macera Yönetmen Asistanı 5.6 4,702
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film