Giriş Kayıt
Debbie Palacio

Debbie Palacio


Yönetmen Asistanı

Debbie Palacio, yönetmen asistanı.

Alf 1 (1986), American Idol: The Search for a Superstar (2002), So You Think You Can Dance (2005), Daniel Tosh: Happy Thoughts (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 7,975
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 5.0 569
2013 Yönetmen Asistanı 6.9 328
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 2,109
2006 Game-Show Yönetmen Asistanı 5.8 8,496
2005 Game-Show Yönetmen Asistanı 6.8 9,794
2002 Game-Show Yönetmen Asistanı 4.1 20,545

Alf 1
1986 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 28,982
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019