Giriş Kayıt
Daniel André Pageon

Daniel André Pageon


Oyuncu

Daniel André Pageon, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Daniel Andre Pageon | Daniel Pageon
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Görünmeyen Kadın
2013 Biyografi Oyuncu 6.1 8,771
2011 Dram Oyuncu 6.3 11,390

Uçan İskoç
2006 Dram Oyuncu 7.1 4,847
1998 Dram Oyuncu 6.6 715
1994 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,002
1990 Dram Oyuncu 6.6 128
1987 Biyografi Oyuncu 7.4 668
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019