Giriş Kayıt
Patrick Page

Patrick Page (60)


Oyuncu

John Patrick Page, 27 Nisan 1962 Monmouth, Oregon, ABD doğumlu oyuncu.

(2021) In the Heights (2021), (2022) The Gilded Age (2022), (2015) I Am Michael (2015), (2014) Affluenza (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Patrick Page
Doğum Tarihi: 27 Nisan 1962
Doğum Yeri: Monmouth, Oregon, ABD
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 60 Komedi Oyuncu 6.3 356
2022 Dram Oyuncu 8.0 25,036
2021 59 Dram Oyuncu 7.3 48,101
2019 Suç Oyuncu 7.7 27,810
2015 53 Biyografi Oyuncu 5.6 5,718

Savva Küçük Savaşçı
2015 53 Animasyon Oyuncu 4.4 1,071
2015 Dram Oyuncu 7.8 10,910
2014 52 Dram Oyuncu 4.7 752

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 39,537

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 8.0 252,576
2013 51 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 60
2012 Suç Oyuncu 7.9 112,572
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023