Giriş Kayıt
Erdal Özyağcılar

Erdal Özyağcılar (76)


Oyuncu

Erdal Özyağcılar, 01 Ocak 1948 Bursa, Türkiye doğumlu oyuncu.

Aile Arasında (2017), Züğürt Ağa (1985), Namuslu (1984), Postacı (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1948
Doğum Yeri: Bursa, Türkiye
9.1 (51 Oy)
  • Currently 181.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 75 Dram Oyuncu 6.0 797
2023 75 Oyuncu    
2023 75 Aksiyon Oyuncu    
2022 74 Komedi Oyuncu    
2022 Dram Oyuncu    
2019 71 Dram Oyuncu 7.2 2,987
2019 Aksiyon Oyuncu 7.7 70
2018 Talk-Show Oyuncu 3.2 274
2017 69 Komedi Oyuncu 7.6 26,486
2016 Komedi Oyuncu 6.5 217
2013 Komedi Oyuncu 5.5 62
2012 Komedi Oyuncu 4.5 25
2011 Game-Show Oyuncu 4.4 3,495
2010 Dram Oyuncu 5.4 223
2007 Dram Oyuncu 8.0 1,414
2004 Romantik Oyuncu 6.8 3,020
2003 Dram Oyuncu 7.9 155
2002 54 Dram Oyuncu 5.7 711
2002 Oyuncu 5.4 6
2002 54 Komedi Oyuncu 5.2 6
2002 Komedi Oyuncu 6.0 608
2000 Komedi Oyuncu 4.5 33
1996 Oyuncu 3.3 19
1994 Romantik Oyuncu 6.9 419
1990 42 Dram Oyuncu 6.5 17
1989 Komedi Oyuncu 8.3 3,830
1987 39 Dram Oyuncu 6.4 163
1987 39 Dram Oyuncu 5.3 132
1987 39 Dram Oyuncu 5.4 31
1986 Dram Oyuncu 7.5 45
1986 38 Komedi Oyuncu 7.3 3,140
1986 38 Romantik Oyuncu 5.3 137
1986 38 Gerilim Oyuncu 6.6 539
1986 Komedi Oyuncu 5.5 13
1985 37 Komedi Oyuncu 8.7 16,489
1985 37 Komedi Oyuncu 6.9 1,725
1985 37 Komedi Oyuncu 7.5 5,023
1985 37 Dram Oyuncu 6.0 704
1985 37 Dram Oyuncu 7.6 1,437
1984 36 Komedi Oyuncu 7.0 4,723
1984 36 Komedi Oyuncu 6.2 3,797
1984 36 Komedi Oyuncu 8.1 7,510
1984 36 Dram Oyuncu 5.4 60
1983 35 Dram Oyuncu 5.3 124
1980 32 Komedi Oyuncu 6.4 510
1979 Komedi Oyuncu 5.2 33
1978 30 Komedi Oyuncu 8.7 17,462
1978 30 Aile Oyuncu 7.5 3,906
1977 29 Komedi Oyuncu 8.5 21,537
1967 19 Komedi Oyuncu 6.6 205
1966 18 Komedi Oyuncu 8.0 2,556
1966 18 Suç Oyuncu 5.7 29
- Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film