Giriş Kayıt
Rasim Öztekin

Rasim Öztekin (62)


Oyuncu

Rasim Öztekin, 14 Ocak 1959 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

G.O.R.A. (2004), Pardon (2005), Düğün Dernek (2013), Düğün Dernek 2: Sünnet (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Rasim Öztekin, 08 Mart 2021 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ocak 1959
Ölüm Tarihi: 08 Mart 2021
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Rasim Öztekin
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.72 m
9.3 (77 Oy)
  • Currently 186.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (23)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 61 Komedi Oyuncu 4.7 621
2020 Komedi Oyuncu    
2017 58 Komedi Oyuncu 5.6 4,944
2017 Komedi Oyuncu 7.3 327
2016 Komedi Oyuncu 4.2 14
2015 56 Komedi Oyuncu 6.3 11,440
2013 54 Komedi Oyuncu 6.9 23,945
2013 54 Komedi Oyuncu 6.6 4,967
2012 Komedi Oyuncu 6.9 2,790
2010 51 Komedi Oyuncu 6.3 2,654
2010 51 Komedi Oyuncu 5.0 1,156
2009 50 Komedi Oyuncu 5.0 3,937
2009 Komedi Oyuncu 7.1 4,645
2008 Komedi Oyuncu 4.8 30
2008 Komedi Oyuncu 6.3 40
2008 Komedi Oyuncu 4.1 24
2007 48 Aksiyon Oyuncu 7.8 24,113
2007 48 Komedi Oyuncu 5.2 2,226
2007 48 Komedi Oyuncu 5.4 41
2007 Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu 3.6 967
2005 46 Komedi Oyuncu 8.1 23,102
2005 46 Komedi Oyuncu 6.3 4,726
2005 Dram Oyuncu 6.8 37
2005 Macera Oyuncu 6.5 542
2004 45 Macera Oyuncu 8.0 67,261
2001 Dram Oyuncu 5.1 27
1998 39 Tiyatro Oyunu Oyuncu    
1995 36 Oyuncu 3.0 1,265
1995 Komedi Oyuncu 8.2 230

Türk Tutkusu
1994 35 Dram Oyuncu 5.3 1,190
1994 35 Komedi Oyuncu 6.0 523
1991 32 Oyuncu 7.3 25
1991 Komedi Oyuncu 6.3 32
1990 Komedi Oyuncu 7.9 115
1990 31 Komedi Oyuncu 8.1 140
1988 29 Komedi Oyuncu 8.0 8,417
1987 28 Dram Oyuncu 7.1 386
1986 27 Komedi Oyuncu 8.3 218
1986 27 Dram Oyuncu 6.0 46
1986 Komedi Oyuncu 7.2 29
1980 21 Komedi Oyuncu    
- Suç Oyuncu 3.9 65
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film