Giriş Kayıt
Güzin Özipek

Güzin Özipek (75)


Oyuncu

Güzin Özipek, 11 Mart 1925 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Uçurtmayı Vurmasınlar (1989), Davacı (1986), Ayşecik İle Ömercik (1969), Ali Baba Ve Kırk Haramiler (1971) gibi yapımlarla biliniyor.

Güzin Özipek, 12 Ağustos 2000 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 11 Mart 1925
Ölüm Tarihi: 12 Ağustos 2000
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Güzin Ozipek
Burcu: Balık
8.3 (8 Oy)
  • Currently 165/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 74 Aile Oyuncu 5.7 716

Türk Tutkusu
1994 69 Dram Oyuncu 5.3 1,163
1990 65 Dram Oyuncu 6.5 17
1990 65 Dram Oyuncu 7.2 242
1990 65 Dram Oyuncu 5.6 81
1989 64 Suç Oyuncu 8.3 7,166
1989 Komedi Oyuncu 8.3 3,797
1989 64 Romantik Oyuncu 5.1 46
1987 62 Oyuncu 6.1 1,574
1987 62 Dram Oyuncu 6.6 148
1987 62 Dram Oyuncu 4.1 98
1986 61 Komedi Oyuncu 7.1 3,481
1986 61 Komedi Oyuncu 7.8 3,562
1986 61 Dram Oyuncu 5.2 312
1986 61 Oyuncu 5.7 65
1986 61 Romantik Oyuncu 6.1 17
1975 50 Macera Oyuncu 4.9 12
1975 50 Macera Oyuncu 5.4 8
1974 49 Dram Oyuncu 6.1 620
1973 48 Biyografi Oyuncu 4.9 45
1973 48 Dram Oyuncu 5.8 171
1973 48 Tarihi Oyuncu 4.7 72
1972 47 Dram Oyuncu 6.2 160
1972 47 Oyuncu 5.2 123
1972 47 Dram Oyuncu 5.2 13
1971 46 Fantastik Oyuncu 6.7 2,308
1971 46 Dram Oyuncu 4.2 132
1971 46 Dram Oyuncu 6.1 256
1971 46 Dram Oyuncu 5.3 100
1971 46 Oyuncu 5.6 283
1970 45 Dram Oyuncu 5.2 131
1970 45 Dram Oyuncu 5.9 13
1970 45 Komedi Oyuncu 5.7 48
1970 45 Oyuncu 6.7 50
1970 45 Dram Oyuncu 7.7 912
1970 45 Dram Oyuncu 6.3 98
1969 44 Dram Oyuncu 5.3 182
1969 44 Dram Oyuncu 5.2 502
1969 44 Komedi, Dram Oyuncu 6.7 168
1969 44 Dram Oyuncu 6.0 11
1969 44 Komedi Oyuncu 4.7 32
1969 44 Dram Oyuncu 5.5 10
1969 44 Dram Oyuncu    
1969 44 Dram Oyuncu    
1969 44 Komedi Oyuncu 5.2 6
1969 44 Dram Oyuncu 5.2 112
1969 44 Romantik Oyuncu    
1968 43 Romantik Oyuncu 5.0 49
1968 43 Romantik Oyuncu 5.2 31
1968 43 Dram Oyuncu 6.1 232
1968 43 Komedi Oyuncu 6.9 88
1968 43 Dram Oyuncu 6.4 34
1968 43 Romantik Oyuncu    
1968 43 Dram Oyuncu 4.2 7
1968 43 Dram Oyuncu 5.3 37
1967 42 Dram Oyuncu 4.8 62
1967 42 Dram Oyuncu 5.6 50
1967 42 Romantik Oyuncu 5.1 21
1967 42 Dram Oyuncu 6.8 126
1967 42 Komedi Oyuncu 5.6 17
1967 42 Romantik Oyuncu 5.9 33
1967 42 Gizem Oyuncu 6.5 82
1967 42 Komedi Oyuncu 4.2 33
1966 41 Macera Oyuncu 4.2 11
1966 41 Macera Oyuncu 4.9 8
1966 41 Macera Oyuncu 6.2 27
1952 27 Komedi Oyuncu 8.0 7
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024