Giriş Kayıt
Makoto Ôtake

Makoto Ôtake


Oyuncu

Makoto Ôtake, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Makoto Ootake
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 6.9 465
2012 Gizem Oyuncu 7.8 36

Akileus Ve Kaplumbağa
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,878
2004 Romantik Oyuncu 6.9 487
2001 Komedi Oyuncu 6.9 303

Yakuza Kardeşliği
2000 Suç Oyuncu 7.2 20,679
1994 Komedi Oyuncu 6.9 41
1992 Macera Oyuncu 6.2 3,758

The Heartbreak Yakuza
1987 Aksiyon Oyuncu 6.3 46
1977 Dram Oyuncu 7.1 110
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019