Giriş Kayıt
Jeff Osterhage

Jeff Osterhage (66)


Oyuncu

Jeff Osterhage, 12 Mart 1953 Columbus, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu.

"Dragnet" (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mart 1953
Doğum Yeri: Columbus, Hindistanna, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Osterhage
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 43 Komedi Oyuncu 5.4 338

Cinayet Dosyası
1984 Suç Oyuncu 6.9 16,185
1982 29 Romantik Oyuncu 6.8 1,956
1979 Western Oyuncu 7.8 1,432
1978 Western Oyuncu 6.4 168
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019