Giriş Kayıt
Hernan Ortiz

Hernan Ortiz


Dublör

Hernan Ortiz, dublör.

7 vírgenes (2005), Los Borgia (2006), Tirante el Blanco (2006), (1998) Sonsuza dek (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hernan Ortiz Redondo | Hernando Oritz Redondo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 5.7 38,415

Avcı: Kış Savaşı
2016 Aksiyon Çeşitli 6.1 88,942

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Çeşitli 6.0 151,861

Malefiz
2014 Aksiyon Dublör 7.0 309,437
2013 Aksiyon Çeşitli 6.2 137,743

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Dublör 6.1 260,611

Savaş Atı
2011 Dram Çeşitli 7.2 137,554

Kafadar Prensler
2011 Macera Çeşitli 5.5 93,512

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Çeşitli 6.6 257,316
2008 Dram Dublör 5.2 338

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Dublör 6.5 181,127

M.Ö. 10.000
2008 Aksiyon Dublör 5.1 120,596

Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda
2008 Macera Çeşitli 5.2 25,369
2006 Biyografi Dublör 6.1 1,397
2006 Macera Dublör 4.0 822

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Dublör 7.2 252,114
2005 Suç Dublör 6.3 1,798

Büyük İskender
2004 Aksiyon Çeşitli 5.6 155,428

Kral Arthur
2004 Aksiyon Dublör 6.3 152,757

Soğuk Dağ
2003 Dram Dublör 7.2 132,973

Son Samuray
2003 Aksiyon Dublör 7.7 373,333

Yasak Bölge
2002 Macera Dublör 6.5 1,089

Gladyatör
2000 Aksiyon Dublör 8.5 1,227,257

Sonsuza dek
1998 Komedi Dublör 7.0 65,375
1998 Western Dublör 5.4 788
1998 Komedi Dublör 4.8 420
1995 Western Dublör 5.3 122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019