Giriş Kayıt
Ana María Orozco

Ana María Orozco (46)


Oyuncu

Ana María Orozco Aristizábal, 04 Temmuz 1973 Bogota, Kolombiya doğumlu oyuncu.

Yo soy Betty, la fea (1999) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ana María Orozco Aristizábal
Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Bogota, Kolombiya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 7.4 46
2014 Komedi Oyuncu 6.9 23
2011 Aksiyon Oyuncu 6.3 91
2006 33 Animasyon Oyuncu 5.1 664
2005 32 Komedi Oyuncu 6.8 334
2005 Suç Oyuncu 8.3 379
1999 Komedi Oyuncu 8.0 1,818
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019