Giriş Kayıt
Natalia Oreiro

Natalia Oreiro


Oyuncu, Müzisyen, Yapımcı

Natalia Oreiro, oyuncu, müzisyen, yapımcı.

2001 yılının Aralık ayında Ricardo Mollo ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Aile Doktoru (2013), Kayıp Çocukluk (2011), Vahşi Güzel (1998), Gilda, no me arrepiento de este amor (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nataliya Oreyro
Takma İsmi: Naty
9.5 (13 Oy)
  • Currently 190.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (71)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2022 Biyografi Oyuncu 6.3 190
2022 Dram Oyuncu 9.5 15
2022 Komedi Oyuncu 6.2 587
2018 Komedi Oyuncu 2.6 88
2016 Biyografi Oyuncu
Müzik
6.9 1,115
2016 Belgesel Oyuncu
Yapımcı
6.5 337
2015 Talk-Show Oyuncu 3.1 39
2015 Dram Oyuncu 7.7 150

Aile Doktoru
2013 Dram Oyuncu 6.7 7,818
2013 Komedi Oyuncu 6.0 138
2012 Biyografi Oyuncu 5.1 21

Kayıp Çocukluk
2011 Dram Oyuncu 7.0 2,701
2011 Komedi Oyuncu 6.0 1,031
2009 Komedi Oyuncu 5.7 200

Bekleme Müziği
2009 Komedi Oyuncu 6.6 819
2009 Komedi Oyuncu 7.9 90
2007 Gizem Oyuncu 6.0 147
2006 Komedi Oyuncu 6.7 830
2005 Kısa Metraj Oyuncu 6.0 45
2005 Suç Oyuncu 8.0 90
2004 Romantik Oyuncu 8.1 48
2003 Komedi Oyuncu 6.6 639
2002 Komedi Oyuncu 5.6 328
1999 Komedi Oyuncu 8.4 58

Vahşi Güzel
1998 Müzikal Oyuncu 7.3 2,584

New York'ta Bir Arjantinli
1998 Aksiyon Oyuncu 4.6 820
1997 Oyuncu 3.9 413
1997 Suç Oyuncu 6.0 172
1996 Dram Oyuncu 6.7 73
1995 Komedi Oyuncu 8.1 370
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film