Giriş Kayıt
Lori Openden

Lori Openden


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Oyuncu

Lori Openden, oyuncu yönetmeni, casting, oyuncu.

Cheers 1 (1982), 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002), Hill Street Blues (1981), Rhoda (1974) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Komedi Oyuncu Yönetmeni
Casting
5.9 359
2003 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 6.6 1,747
2003 Game-Show Oyuncu 5.5 16,791
2002 Dram Casting 5.7 301
2002 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.0 22,817
2001 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni 7.1 73
1985 Dram 4.4 4,221

Cheers 1
1982 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.8 43,505
1981 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 6,505

Beyaz Gölge
1978 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.0 984
1978 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 255
1976 Komedi Oyuncu Yönetmeni 9.4 163
1974 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.7 1,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019