Giriş Kayıt
Edyta Olszówka

Edyta Olszówka (47)


Oyuncu

Edyta Olszówka, 15 Aralık 1971 Lubin, Dolnoslaskie, Polonya doğumlu oyuncu.

Lejdis (2008), (2018) 1983 (2018), (2003) Cialo (2003), (2013) The Girl from the Wardrobe (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1971
Doğum Yeri: Lubin, Dolnoslaskie, Polonya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.9 2,962
2018 47 Komedi Oyuncu 5.9 188
2015 Komedi Oyuncu 6.3 11
2014 Dram Oyuncu 7.9 100

The Girl from the Wardrobe
2013 42 Dram Oyuncu 6.8 565
2011 Komedi Oyuncu 6.7 99
2010 39 Dram Oyuncu 6.2 53
2010 39 Komedi Oyuncu 3.8 355
2009 38 Oyuncu 4.8 186
2008 Komedi Oyuncu 5.2 197
2008 37 Komedi Oyuncu 5.4 1,678
2005 Komedi Oyuncu 5.3 358
2003 32 Komedi Oyuncu 6.4 872
2002 31 Dram Oyuncu 7.2 276
1992 21 Aksiyon Oyuncu 7.7 3,469
1953 Dram Oyuncu 8.9 20
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,859) Mindhunter (2,638) The 100 (2,188) Legion (1,995) Preacher (1,877) La casa de papel (1,866) The Terror (1,414) Chernobyl (1,358) Big Little Lies (1,352) The Big Bang Theory (1,238)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019