Giriş Kayıt
Kevin Olson

Kevin Olson (30)


Oyuncu

Kevin Olson, 28 Mart 1989 Hartford, Connecticut, ABD doğumlu oyuncu.

Küçük Kardeşim 2 (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1989
Doğum Yeri: Hartford, Connecticut, ABD
Diğer Bir İsmi: Kevin Johnson | Kevin Johnson Olson
Burcu: Koç
Boyu: 1.74 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 21 Macera Oyuncu 2.0 6,912

Shortcut to Happiness
2003 14 Komedi Oyuncu 5.5 4,721

Küçük Kardeşim 2
2002 13 Animasyon Oyuncu 5.4 46,115
2001 12 Komedi Oyuncu 5.7 3,343
1993 Komedi Oyuncu 8.1 16,220
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019