Giriş Kayıt
Nino Oliviero

Nino Oliviero (62)


Müzisyen

Nino Oliviero, 13 Şubat 1918 Naples, Campania, İtalya doğumlu müzisyen.

Nine (2009) yapımıyla biliniyor.

Nino Oliviero, 01 Mart 1980 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Şubat 1918
Ölüm Tarihi: 01 Mart 1980
Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1976 58 Dram Müzik 5.1 720
1968 50 Komedi Müzik 7.2 47
1966 48 Aksiyon Müzik 5.6 242
1965 47 Komedi Müzik 6.3 97
1963 45 Belgesel Müzik 5.6 370
1963 45 Belgesel Müzik 5.8 929

Köpeklerin Dünyası
1962 44 Belgesel Müzik 6.2 4,112
1959 41 Komedi Müzik 5.9 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023