Giriş Kayıt
Jesús Ochoa

Jesús Ochoa (64)


Oyuncu

Jesús Ochoa Domínguez, 24 Aralık 1959 Hermosillo, Sonora, Meksika doğumlu oyuncu.

Gringo'yu Yakala (2012), Nikotin (2003), Salvando al Soldado Pérez (2011), Babamiz (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jesús Ochoa Domínguez
Doğum Tarihi: 24 Aralık 1959
Doğum Yeri: Hermosillo, Sonora, Meksika
Diğer Bir İsmi: Jesus Ochoa
Takma İsmi: Chucho
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 64 Müzikal Oyuncu    
2020 61 Komedi Oyuncu 5.1 310
2019 60 Komedi Oyuncu 6.9 248
2018 59 Komedi Oyuncu 6.0 41,257
2018 59 Komedi Oyuncu 3.5 106
2018 Dram Oyuncu 7.1 129
2017 Komedi Oyuncu 6.5 30
2016 57 Komedi Oyuncu 6.6 5,676
2016 57 Komedi Oyuncu 5.8 520
2016 Dram Oyuncu 6.6 139
2015 56 Komedi Oyuncu 5.4 172
2015 56 Komedi Oyuncu 7.2 1,264
2014 Dram Oyuncu 8.2 88

Çocuk Büyütme Rehberi
2013 54 Komedi Oyuncu 7.5 32,730
2012 53 Animasyon Oyuncu 6.2 722

Gringo'yu Yakala
2012 53 Aksiyon Oyuncu 6.9 111,735
2012 Dram Oyuncu 7.5 287
2012 53 Biyografi Oyuncu 6.8 208
2011 52 Komedi Oyuncu 6.8 794
2011 52 Komedi Oyuncu 5.2 401
2011 52 Komedi Oyuncu 6.1 99
2011 52 Macera Oyuncu 5.9 1,996
2010 Dram Oyuncu 8.4 104

Beverly Hills Çuvava
2008 49 Macera Oyuncu 3.9 25,953

Bond 22
2008 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 471,619
2008 49 Komedi Oyuncu 5.8 365
2008 49 Dram Oyuncu 7.0 2,266
2007 Aksiyon Oyuncu 7.3 102
2007 48 Animasyon Oyuncu 6.1 681
2007 48 Dram Oyuncu 6.7 491

Babamiz
2007 48 Dram Oyuncu 6.8 1,196
2006 47 Komedi Oyuncu 6.8 1,564

Sadece Tanrı Şahittir
2006 47 Dram Oyuncu 6.6 867

Gazap Ateşi
2004 45 Aksiyon Oyuncu 7.7 390,633

Masum Sesler
2004 45 Dram Oyuncu 7.8 8,201
2004 Romantik Oyuncu 4.8 23

Dolunay
2004 45 Suç Oyuncu 6.3 567

Nikotin
2003 44 Aksiyon Oyuncu 6.5 3,799
2002 Komedi Oyuncu 7.8 1,127
2002 43 Dram Oyuncu 6.7 243

Leaving No Trace
2000 41 Dram Oyuncu 6.7 457

Herod'un Kanunu
1999 40 Komedi Oyuncu 7.8 7,107
1998 39 Dram Oyuncu 7.4 480

Bütün İyiler Cennete Gider
1995 36 Dram Oyuncu 7.3 3,380
1992 Dram Oyuncu 6.8 17
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film