Giriş Kayıt
Jason O'Mara

Jason O'Mara


Oyuncu

Jason O'Mara, oyuncu.

2003 yılının Eylül ayında Paige Turco ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Terra Nova (2011), Jadotville Kuşatması (2016), Aşk ve Para (2012), Wakefield (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jason O'Meara
Web Sitesi: |
8.7 (10 Oy)
  • Currently 174/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 5.8 651
2022 Dram Oyuncu 6.7 10,379

Hipnotizma
2021 Dram Oyuncu 5.2 5,746
2020 Animasyon Oyuncu 7.9 6,195
2020 Animasyon Oyuncu 7.6 13,142

Batman - Şşşş!
2019 Animasyon Oyuncu 6.9 22,781

Süpermenler Hükümdarlığı
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 18,188
2018 Animasyon Oyuncu 7.3 19,504
2018 Komedi Oyuncu 5.8 222
2017 Animasyon Oyuncu 7.0 29,095
2016 Dram Oyuncu 6.3 18,041
2016 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,263

Jadotville Kuşatması
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 44,310

Batman: Büyük Öfke
2016 Animasyon Oyuncu 6.7 26,159

Adalet Birliği Genç Titanlara Karşı
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 23,715
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 25,675
2015 Dram Oyuncu 7.4 4,725

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Oyuncu 7.9 110,863
2015 Suç Oyuncu 7.1 2,505

Adalet Birliği: Atlantis Tahtı
2015 Animasyon Oyuncu 6.6 25,066
2014 Belgesel Oyuncu 6.7 1,435

Batman'in Oğlu
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 31,196

Adalet Birliği: Savaş
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 37,515
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 225,919

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 33,055
2013 Biyografi Oyuncu 4.6 209
2012 Dram Oyuncu 7.3 7,561

Aşk ve Para
2012 Aksiyon Oyuncu 5.3 44,107
2011 Macera Oyuncu 6.7 86,045
2009 Suç Oyuncu 8.4 82,633
2008 Suç Oyuncu 7.5 10,718

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 Aksiyon Oyuncu 6.2 205,430
2006 Talk-Show Oyuncu 4.3 1,164
2006 Suç Oyuncu 7.4 589
2006 Komedi Oyuncu 7.3 5,699
2005 Suç Oyuncu 7.8 28,893
2005 Dram Oyuncu 7.6 341,398
2002 Dram Oyuncu 7.1 135

Kardeşler Takımı
2001 Aksiyon Oyuncu 9.4 526,379
2001 Dram Oyuncu 7.2 2,887
2000 Komedi Oyuncu 7.7 3,776
1998 Dram Oyuncu 7.9 1,215

Uzayda Konvoy
1996 Macera Oyuncu 5.4 8,692
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,306
1984 Suç Oyuncu 6.7 4,093
1982 Belgesel Oyuncu 8.9 833
1981 News Oyuncu 3.6 2,764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024