Giriş Kayıt
John O'Hurley

John O'Hurley (69)


Oyuncu

John Gerald O'Hurley, 09 Ekim 1954 Kittery, Maine, ABD doğumlu oyuncu.

Eva LaRue ile evlendi.

The Killing Secret (1997), Swing Away (2016), Christian Mingle (2014), Night Eyes II (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Gerald O'Hurley
Doğum Tarihi: 09 Ekim 1954
Doğum Yeri: Kittery, Maine, ABD
Takma İsmi: Johnny-O
Burcu: Terazi
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 66 Dram Oyuncu 4.8 153
2019 65 Komedi Oyuncu 5.7 993
2016 62 Komedi Oyuncu 5.2 568
2016 62 Dram Oyuncu 4.8 190
2015 Animasyon Oyuncu 5.4 872
2014 Talk-Show Oyuncu 4.1 145
2014 60 Komedi Oyuncu 4.2 1,819

Scooby-Doo! Sahne Korkusu
2013 59 Animasyon Oyuncu 6.9 2,289
2013 Komedi Oyuncu 7.8 25,687
2012 Talk-Show Oyuncu 5.3 521

Beethoven'ın Yeni Yıl Macerası
2011 Komedi Oyuncu 4.4 1,726

Sevimli Kahramanlar
2011 Animasyon Oyuncu 7.7 16,026
2010 56 Komedi Oyuncu 5.7 7,898
2010 Animasyon Oyuncu 8.1 17,901
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 166,394
2008 54 Komedi Oyuncu 4.0 10,115
2007 Animasyon Oyuncu 8.1 57,167

Ayın Çalışanı
2006 52 Komedi 5.6 50,241
2006 Animasyon Oyuncu 7.2 936
2005 Aile Oyuncu 4.9 10,482
2003 Animasyon Oyuncu 7.7 7,848
2003 Animasyon Oyuncu 5.6 1,540

Tarzan Ve Jane
2002 48 Animasyon Oyuncu 5.2 7,415
2002 48 Komedi Oyuncu 5.8 7,499
2001 47 Suç Oyuncu 5.0 823

Yıldız Komandosu
2000 Animasyon Oyuncu 6.7 3,970
2000 46 Oyuncu 4.1 274
1999 45 Komedi Oyuncu 5.7 5,551

Sünger Bob Kare Pantolon
1999 Animasyon Oyuncu 8.2 111,863
1998 Dram Oyuncu 5.8 261
1998 News Oyuncu 3.0 2,415
1997 Dram Oyuncu 6.1 1,060
1997 Dram Oyuncu 6.9 2,627

Kunduz Kardeşler
1997 Animasyon Oyuncu 7.2 15,932
1997 43 Dram Oyuncu 6.3 319
1997 News Oyuncu 4.7 701
1995 41 Aksiyon Oyuncu 5.0 384
1995 Dram Oyuncu 7.0 384
1993 Komedi Oyuncu 8.1 46,539
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,949
1992 38 Dram Oyuncu 4.2 476
1992 38 Dram Oyuncu 4.1 674

Av Peşinde
1991 Suç Oyuncu 6.5 3,229
1991 Dram Oyuncu 5.8 187
1989 Komedi Oyuncu 8.9 353,040

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.4 30,423
1988 Talk-Show Oyuncu 4.5 2,324
1988 Korku Oyuncu 6.5 642
1984 Dram Oyuncu 5.7 2,851

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 6,864
1970 Dram Oyuncu 6.8 3,283
1963 Dram Oyuncu 6.6 5,563
1956 Dram Oyuncu 6.2 2,285
1952 News Oyuncu 4.6 2,470
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film