Giriş Kayıt
Michael Donovan O'Donnell

Michael Donovan O'Donnell


Oyuncu, Kameraman

Michael Donovan O'Donnell, oyuncu, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Michael O'Donnel | Michael D. O'Donnell | Michael
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 53,876
1981 Korku Kameraman 6.2 4,605
1980 Yetişkin Kameraman 6.5 218

Krokodil
1976 Korku Kameraman 5.5 5,888
1974 Komedi Oyuncu 4.8 102
1971 Komedi Oyuncu 3.6 124

Altın Avcıları
1969 Komedi Oyuncu 6.6 11,173
1968 Dram Oyuncu 5.8 2,364
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019