Giriş Kayıt
Michael Nyqvist

Michael Nyqvist


Oyuncu, Yapımcı

Michael Nyqvist, oyuncu, yapımcı.

Catharina Nyqvist Ehrnrooth ile evlendi. 47 yılın ardından 2017 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

John Wick (2014), Ejderha Dövmeli Kız (2009), Ateşle Oynayan Kız (2009), Sanal Hayatlar (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Michael Nykvist | Michael Nyquist | Micke Nyqvist 
Takma İsmi: Micke
9.5 (17 Oy)
  • Currently 189.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (18)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizli Bir Yaşam
2019 Biyografi Oyuncu 7.4 28,567

Katil Avcısı
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 74,168
2018 Aksiyon Oyuncu 6.6 21,651
2017 Dram Oyuncu 5.9 1,154
2016 Suç Oyuncu 5.9 6,511
2016 Suç Oyuncu 5.5 17,014
2016 Dram Oyuncu 6.4 1,431

Koloni
2015 Dram Oyuncu 7.0 57,416
2015 Biyografi Oyuncu 5.9 4,484
2015 Dram Oyuncu 6.1 4,695
2015 Suç Yapımcı
Oyuncu
7.2 3,108
2014 Aksiyon Oyuncu 7.4 743,429
2014 Dram Oyuncu 6.1 942
2014 Komedi Oyuncu 6.4 1,038
2014 Komedi Oyuncu 4.6 1,124
2013 Dram Oyuncu 7.1 250
2013 Dram Oyuncu 6.3 5,501

Jupiter Macerası
2013 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.4 75,828

Sanal Hayatlar
2012 Dram Oyuncu 7.5 78,285

Kaçış
2011 Aksiyon Oyuncu 5.1 83,527

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Oyuncu 7.4 530,133
2011 Talk-Show Oyuncu 5.7 192
2011 Gerilim Oyuncu 6.0 620
2010 Gerilim Oyuncu 5.9 140
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 2,816
2010 Dram Oyuncu 5.2 529
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 10,383

Hayalimdeki Adam
2010 Dram Oyuncu 5.0 950

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız
2009 Suç Oyuncu 7.3 74,718

Ateşle Oynayan Kız
2009 Suç Oyuncu 7.1 98,669

Ejderha Dövmeli Kız
2009 Suç Oyuncu 7.8 223,712
2009 Komedi Oyuncu 6.0 4,332
2008 Gerilim Oyuncu 5.2 422
2008 Dram Oyuncu 5.7 3,106

Kautokeino İsyanı
2008 Dram Oyuncu 6.8 2,915

Arn: Tapınak Şövalyeleri
2007 Aksiyon Oyuncu 6.6 23,208

Sevimli Gemi
2007 Animasyon Oyuncu 5.8 197
2007 Dram Oyuncu 6.3 830
2007 Suç Oyuncu 6.7 96
2006 Dram Oyuncu 6.3 1,560
2006 Dram Oyuncu 4.8 267
2005 Suç Oyuncu 7.0 1,671

Kapı Komşusu
2005 Korku Oyuncu 6.4 10,653

Annem Benim
2005 Dram Oyuncu 7.6 4,616

Cennetin Müziği
2004 Komedi Oyuncu 7.5 18,314

Gece Gündüz
2004 Dram Oyuncu 6.5 1,685
2004 Müzik Oyuncu 8.0 304

Kara Büyü
2004 Korku Oyuncu 4.0 444

Slim Susie
2003 Komedi Oyuncu 6.9 10,478
2003 Dram Oyuncu 5.7 470
2002 Dram Oyuncu 5.4 1,021
2002 Romantik Oyuncu 5.6 3,216
2002 Dram Oyuncu 6.7 623
2001 Dram Oyuncu 6.3 457
2001 Gerilim Oyuncu 6.8 232

Birlikte
2000 Komedi Oyuncu 7.4 24,439
1999 Komedi Oyuncu 6.3 2,324
1997 Dram Oyuncu 6.7 1,582
1997 Suç Oyuncu 7.5 6,422
1996 Dram Oyuncu 6.9 1,564
1992 News Oyuncu 4.3 395
1989 Game-Show Oyuncu 3.6 168
1987 Macera Oyuncu 6.1 412
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film