Giriş Kayıt
Marc Nouyrigat

Marc Nouyrigat


Sesler, Oyuncu

Marc Nouyrigat, sesler, oyuncu.

Mısır Adası (2014), Süt (2008), Gözetleme kulesi (2012), Babamız (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Sesler    

Mısır Adası
2014 Dram Sesler 7.5 4,659
2014 Belgesel Sesler 7.1 114
2013 Dram Sesler    
2012 Dram Sesler 7.1 2,891

Tümen Nehri
2010 Dram Sesler 6.7 246
2008 Dram Sesler 6.6 3,363
2002 Komedi Oyuncu 6.3 243

Babamız
2002 Dram Sesler 6.6 741

Leyleğin Çocukları
1999 Oyuncu
Sesler
6.4 469
1992 Sesler 6.6 51
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film