Giriş Kayıt
Jonathan Nolan

Jonathan Nolan


Senarist, Yapımcı, Oyuncu, Kameraman

Jonathan Nolan, senarist, yapımcı, oyuncu, kameraman.

Lisa Joy ile evlendi.

Kara Şövalye (2008), Yıldızlararası (2014), Kara Şövalye Yükseliyor (2012), Prestij (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonah Nolan
Takma İsmi: Jonah
9.9 (46 Oy)
  • Currently 197.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.6 78,723
2022 Dram Yapımcı 7.6 81,322

Zihin Gezgini
2021 Gizem Yapımcı 5.9 65,956
2018 Belgesel Oyuncu 7.9 1,440
2018 Belgesel Oyuncu 7.3 1,669

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 5.2 334

Batı Dünyası
2016 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.5 535,228

Yıldızlararası
2014 Macera Senarist 8.7 2,118,084
2014 Belgesel Oyuncu 6.7 1,435

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Senarist 8.4 1,836,230

Şüpheli Şahıs
2011 Aksiyon Yapımcı
Senarist
8.5 190,221

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Senarist 9.0 2,886,117

Prestij
2006 Dram Senarist 8.5 1,448,332

Akıl Defteri
2000 Gizem Senarist
Çeşitli
8.4 1,328,693

Takip
1998 Gizem Kameraman 7.4 102,255
1997 Kısa Metraj Kameraman 7.0 19,075
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film