Giriş Kayıt
Jeanette Nolan

Jeanette Nolan


Oyuncu

Jeanette Nolan, 30 Aralık 1911 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu.

1935 yılının Ağustos ayında John McIntire ile evlendi. 56 yılın ardından 1991 yılının Ocak ayında boşandılar. Çiftin 2 çocukları oldu.

Macbeth (1948), Avalanche (1978), Tilki Ve Avcı Köpeği (1981), The Rescuers (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Aralık 1911
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeannette Nolan
Burcu: Oğlak
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Atlara Fısıldayan Adam
1998 87 Dram Oyuncu 6.7 43,696
1984 73 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,507
1984 Komedi Oyuncu 7.7 18,021
1981 Dram Oyuncu 7.2 109
1981 70 Macera Oyuncu 6.6 1,202
1981 70 Suç Oyuncu 6.3 8,917

Tilki Ve Avcı Köpeği
1981 70 Animasyon Oyuncu 7.2 102,520
1979 68 Belgesel Oyuncu 8.4 57
1978 67 Aksiyon Oyuncu 3.7 2,423

Şeytanın Ruhu - Manitu
1978 67 Korku Oyuncu 5.3 3,337
1978 67 Aile Oyuncu 6.0 92
1977 Macera Oyuncu 6.6 9,050
1977 66 Animasyon Oyuncu 6.9 70,272
1976 Dram Oyuncu 7.3 7,389

Tıp Merkezi
1976 Dram Oyuncu 7.1 886

Pasaklı Sally
1974 Western Oyuncu 7.7 151

Komiser Kolombo
1971 Suç Oyuncu 8.3 42,498
1969 Dram Oyuncu 7.9 6,218
1967 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,340
1967 56 Komedi Oyuncu 6.3 2,738
1966 55 Korku Oyuncu 6.0 1,436
1965 Western Oyuncu 7.6 756
1965 54 Dram Oyuncu 5.5 361
1963 52 Dram Oyuncu 6.3 701
1962 Western Oyuncu 7.6 3,192

Kahramanın Sonu
1962 51 Dram Oyuncu 8.1 82,830
1961 Dram Oyuncu 7.1 653
1961 Dram Oyuncu 7.0 1,003

Kanlı Mücadele
1961 50 Western Oyuncu 6.7 6,994
1961 50 Komedi Oyuncu 6.9 1,716

Sapık
1960 49 Korku Oyuncu 8.5 722,413
1960 Suç Oyuncu 8.2 1,671

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Oyuncu 9.1 94,294
1959 Macera Oyuncu 8.2 404
1959 Komedi Oyuncu 7.6 338

Açık Denizde
1958 47 Savaş Oyuncu 6.1 533
1957 Western Oyuncu 8.4 3,370
1957 46 Savaş Oyuncu 6.3 1,643
1957 46 Komedi Oyuncu 6.2 789
1957 Suç Oyuncu 8.3 12,016
1957 Western Oyuncu 7.5 3,788
1957 Aksiyon Oyuncu 7.8 283
1957 46 Western Oyuncu 6.3 519
1957 Dram Oyuncu 8.4 207
1956 45 Dram Oyuncu 6.7 1,734
1956 45 Komedi Oyuncu 6.3 95
1956 45 Western Oyuncu 5.8 1,379
1955 44 Western Oyuncu 6.4 1,549
1955 Dram Oyuncu 7.6 135
1955 Suç Oyuncu 8.5 19,432
1955 Dram Oyuncu 8.1 8,856
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,305

Büyük Öfke
1953 42 Suç Oyuncu 7.9 29,484
1952 41 Western Oyuncu 6.7 1,782
1952 Komedi Oyuncu 7.4 255
1951 40 Western Oyuncu 6.9 1,527
1950 39 Macera Oyuncu 6.5 2,270
1950 39 Western Oyuncu 6.9 703
1950 39 Dram Oyuncu 6.7 522
1949 38 Suç Oyuncu 6.7 1,036
1948 37 Dram Oyuncu 7.4 7,842
1948 37 Biyografi Oyuncu 6.4 1,478
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film