Giriş Kayıt
Jason Nolan

Jason Nolan (42)


Jason Nolan, 08 Eylül 1976 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu

Romeo Ölmeli (2000), Alfa Kurt (2018), Hold the Dark (2018), Kahraman Çocuk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1976
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Soğuk İntikam
2019 Aksiyon 0 6.2 35,047

Alfa Kurt
2018 42 Macera 0 6.7 44,253
2018 42 Macera 0 5.6 27,653
2017 Suç 0 7.7 5,345
2017 Suç 0 7.3 9,464
2016 40 Macera 0 6.7 649
2015 Dram 0 5.9 230

Diriliş
2015 39 Macera 0 8.0 629,686
2015 39 Aksiyon 0 4.5 4,449
2015 39 Dram 0 6.3 9,292
2015 39 Aksiyon 0 4.1 567
2014 38 Korku 0 4.4 284
2014 Macera 0 7.4 5,557
2014 Suç 0 9.0 279,330

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 37 Komedi 0 6.1 9,026

Kahraman Çocuk
2013 37 Aksiyon 0 7.1 15,521
2013 37 Korku 0 6.0 124

Bourne'un Mirası
2012 36 Aksiyon 0 6.7 270,255
2011 35 Dram 0 6.5 2,181

Yürüyen Cehennem
2011 Dram 0 8.3 44,889
2010 Aile 0 7.7 545
2008 32 Komedi 0 5.9 2,439
2007 Dram 0 8.4 7,534

Kalbimi Oraya Gömün
2007 31 Dram 0 7.2 5,622
2007 31 Aile 0 6.3 1,156
2006 30 Macera 0 5.5 53,232
2006 30 Biyografi 0 7.7 8,780

Seçilmiş Çocuk
2005 29 Gerilim 0 5.5 321

Into The West 1
2005 Western 0 8.1 6,145
2005 Suç 0 6.9 419
2004 28 Komedi 0 5.1 355
2004 28 Komedi Çeşitli 5.5 2,137

Uzak Ülke
2003 27 Aksiyon Çeşitli 7.4 62,561
2003 27 Dram 0 6.6 490
2003 27 Dram Çeşitli 7.7 1,363
2003 27 Gerilim 0 6.5 244

Katil
2001 25 Aksiyon 0 5.4 12,963

Romeo Ölmeli
2000 24 Aksiyon 0 6.1 63,604

Hazır Ol Dudley
1999 23 Komedi Çeşitli 3.9 9,241
1999 23 Dram Çeşitli 6.2 358
- Tarihi 0    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019