Giriş Kayıt
Nils Nittel

Nils Nittel (101)


Makyaj, Oyuncu

Nils Nittel, 26 Temmuz 1912 Viipuri, Finlandiya doğumlu makyaj, oyuncu.

Yedinci Mühür (1957), Yaban Çilekleri (1957), Yüz (1958), Çıplak Geceler (1953) gibi yapımlarla biliniyor.

Nils Nittel, 17 Aralık 2013 tarihinde (101 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1912
Ölüm Tarihi: 17 Aralık 2013
Doğum Yeri: Viipuri, Finlandiya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 59 Komedi Oyuncu 6.7 1,582

Yüz
1958 46 Dram Makyaj 7.7 7,931

Yaşamın Eşiğinde
1958 46 Dram Makyaj 7.6 2,125

Yaban Çilekleri
1957 45 Dram Makyaj 8.2 85,405

Yedinci Mühür
1957 45 Dram Makyaj 8.2 145,429

Bir Aşk Dersi
1954 42 Komedi Makyaj 7.1 2,437

Çıplak Geceler
1953 41 Dram Makyaj 7.6 5,370
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,280) The 100 (1,899) Fear the Walking Dead (1,454) La casa de papel (1,434) Euphoria (1,408) Chernobyl (1,239) The Big Bang Theory (1,173) Legion (1,137) Mindhunter (1,125) Yellowstone (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019