Giriş Kayıt
Filippo Nigro

Filippo Nigro (53)


Oyuncu

Filippo Nigro, 03 Aralık 1970 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu.

Karşı Pencere (2003), Önsezi Kitabı (2020), ACAB: All Cops Are Bastards (2012), Şans Tanrıçası (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1970
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Yay
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Aksiyon Oyuncu    
2023 Aksiyon Oyuncu 7.6 67
2022 52 Dram Oyuncu 4.2 27
2022 52 Gerilim Oyuncu 6.5 31
2022 Komedi Oyuncu 7.2 117
2021 51 Komedi Oyuncu    

Önsezi Kitabı
2020 50 Dram Oyuncu 6.5 11,795

Şans Tanrıçası
2019 49 Dram Oyuncu 6.7 2,075
2017 47 Macera Oyuncu 6.3 45
2017 Aksiyon Oyuncu 7.9 16,672
2016 Biyografi Oyuncu 7.9 22,537
2016 Oyuncu 6.5 35
2015 Dram Oyuncu 6.4 44
2015 45 Gerilim Oyuncu 6.3 1,302
2015 45 Belgesel Oyuncu 7.0 29
2012 42 Dram Oyuncu 5.4 525
2012 42 Dram Oyuncu 4.4 452
2012 42 Aksiyon Oyuncu 6.6 8,212
2010 40 Komedi Oyuncu 6.0 139
2009 Dram Oyuncu 5.5 35
2009 39 Komedi Oyuncu 6.1 481

Different From Whom
2009 39 Komedi Oyuncu 6.2 1,082

Cici Kız Oyunları
2008 38 Dram Oyuncu 5.2 432
2008 38 Komedi Oyuncu 6.6 909
2005 Gizem Oyuncu 6.9 404

Karşı Pencere
2003 33 Dram Oyuncu 7.2 11,713

Cahil Periler
2001 31 Dram Oyuncu 7.3 10,115
2000 30 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film