Giriş Kayıt
Scott Nickoley

Scott Nickoley (47)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Scott Matthew Nickoley, 04 Ağustos 1976 Colorado, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler.

İlk Kurşun (2017), The Osbournes (2002), Arsenal (2017), Stay Cool (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Matthew Nickoley
Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Colorado, ABD
Diğer Bir İsmi: John Smith
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Gerilim Müzik 4.5 219
2017 41 Komedi Müzik 5.1 2,271

İlk Kurşun
2017 41 Aksiyon Müzik 5.0 12,477
2017 41 Komedi Müzik 5.3 969
2017 41 Aksiyon Müzik 4.0 5,016
2015 39 Animasyon Sesler
Müzik
Müzik
5.4 5,292
2014 Animasyon Müzik 6.5 1,537
2014 Animasyon Müzik 8.9 5,757
2013 37 Komedi Müzik
Müzik
4.6 979
2011 35 Müzikal Müzik 4.3 365
2009 33 Korku Sesler
Müzik
4.8 543
2009 33 Komedi Müzik
Müzik
4.9 3,628
2008 32 Animasyon Müzik 8.4 10,574

Amerikan Gücü: Dünya Polisi
2004 28 Aksiyon Müzik 7.2 179,100
2002 Animasyon Müzik 8.1 9,060
2002 Komedi Müzik
Müzik
5.6 3,903
1997 Animasyon Müzik 8.7 407,993
1997 21 Komedi 6.6 1,677
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film