Giriş Kayıt
McG

McG (54)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Joseph McGinty Nichol, 09 Ağustos 1968 Kalamazoo, Michigan, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu, senarist.

Terminatör 4: Kurtuluş (2009), İyi Olan Kazansın (2012), Charlie'nin Melekleri (2000), Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph McGinty Nichol
Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Kalamazoo, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph McGinty Nichol
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
6.0 (2 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Yapımcı 7.0 1,806
2022 54 Komedi Yapımcı 5.0 15
2021 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.5 3,623
2021 53 Komedi Yapımcı    
2020 52 Komedi Yapımcı 6.1 69,898

Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe
2020 52 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.8 25,037
2019 51 Komedi Yapımcı 5.2 24,633
2019 51 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.2 24,642

Acayip Güzelim
2018 50 Komedi Yapımcı 5.6 54,767

İlk Tanıştığımız Gece
2018 50 Komedi Yapımcı 6.4 50,462
2018 Aksiyon Yapımcı 7.8 35,578

Bebek Bakıcısı
2017 49 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.3 96,538
2016 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.8 38,666
2016 Aksiyon Yapımcı 6.5 64,915
2015 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,691
2015 47 Komedi Yapımcı 6.4 96,293

Gece Bitmeden
2014 46 Komedi Yapımcı 6.8 59,495

Kaçan Kovalanır
2014 46 Komedi Yapımcı 5.9 28,925

Son Üç Gün
2014 46 Aksiyon Yönetmen 6.2 94,687
2014 46 Korku Yapımcı 4.9 5,584
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.8 9,693
2013 45 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.7 35

Suç Ortağı
2012 44 Aksiyon Yapımcı 5.5 45,462

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Yönetmen 6.3 188,604
2010 Aksiyon Yapımcı 7.7 51,936
2010 Komedi Yapımcı 7.6 339

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Yapımcı 7.8 18,350

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 41 Aksiyon Yönetmen 6.5 365,402
2008 Müzik Yapımcı 4.7 328
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 139,930

Zafer Bizimdir
2006 38 Dram Yönetmen 7.0 62,583

Ölüm Oyunu
2006 38 Korku Yapımcı 5.0 32,872

Doğaüstü
2005 Dram Yapımcı
Çeşitli
8.4 449,889

The O.C. 2
2003 Komedi Yapımcı 7.5 90,973

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 35 Aksiyon Yönetmen
Müzik
4.9 129,191
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 3,589

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.7 361

Charlie'nin Melekleri
2000 32 Aksiyon Yönetmen 5.6 189,222
1999 Kısa Metraj Yönetmen 7.6 579
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023