Giriş Kayıt
Eric Nguyen

Eric Nguyen (52)


Oyuncu

Quang Trung Nguyen, 29 Ağustos 1967 doğumlu oyuncu.

Yaşasın Özgürlük (2013), (1992) Hindiçin (1992), (2017) Thi Mai, rumbo a Vietnam (2017), (2019) 4 latas (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Quang Trung Nguyen
Doğum Tarihi: 29 Ağustos 1967
Diğer Bir İsmi: Quang Trung Nguyen
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 52 Komedi Oyuncu 5.9 1,189
2017 50 Komedi Oyuncu 6.0 1,598

Yaşasın Özgürlük
2013 46 Komedi Oyuncu 7.0 3,968

20 Gece ve Yağmurlu Bir Gün
2006 39 Dram Oyuncu 4.1 143
1996 Dram Oyuncu 5.5 479
1995 28 Dram Oyuncu 6.1 87

Hindiçin
1992 25 Dram Oyuncu 7.1 8,608
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,334) Mindhunter (1,724) The 100 (1,661) La casa de papel (1,518) Preacher (1,454) Legion (1,453) The Terror (1,398) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,086) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019