Giriş Kayıt
Aziz Nesin

Aziz Nesin (79)


Senarist, Oyuncu

Mehmet Nusret Nesin, 21 Aralık 1915 Constantinople, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Istanbul, Türkiye] doğumlu senarist, oyuncu.

Zübük (1980) yapımıyla biliniyor.

Aziz Nesin, 06 Temmuz 1995 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mehmet Nusret Nesin
Doğum Tarihi: 21 Aralık 1915
Ölüm Tarihi: 06 Temmuz 1995
Doğum Yeri: Constantinople, Osmanlı İmparatorluğu [bugünkü Istanbul, Türkiye]
Burcu: Yay
7.3 (10 Oy)
  • Currently 146/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (52)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Senarist 5.8 13
2008 Komedi Senarist 5.0 503
1995 Belgesel Oyuncu 6.7 51
1993 Komedi Senarist 5.8 71
1981 66 Aksiyon Senarist 6.8 4,010
1980 65 Komedi Senarist 8.5 11,250
1979 Komedi Senarist 5.5 32
1975 60 Senarist 6.5 319
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film