Giriş Kayıt
Frank Nesbitt

Frank Nesbitt (74)


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Frank Nesbitt, 27 Haziran 1932 Güney Shields, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

Dulcima (1971) yapımıyla biliniyor.

Frank Nesbitt, 15 Nisan 2007 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Haziran 1932
Ölüm Tarihi: 15 Nisan 2007
Doğum Yeri: Güney Shields, Durham, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Frank Nesbit
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1971 39 Dram Yönetmen
Senarist
6.3 407
1964 32 Suç Yönetmen 6.3 193
1964 32 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 1,298
1964 32 Suç Yönetmen 6.7 318
1955 Aksiyon Senarist 7.6 811
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023