Giriş Kayıt
Stepan Nercessian

Stepan Nercessian (65)


Oyuncu

Stepan Nercessian, 02 Aralık 1953 Cristalina, Goiás, Brezilya doğumlu oyuncu.

Os Penetras (2012), Memórias Póstumas (2001), (2014) Çöplük (2014), (2013) Meu Passado Me Condena: O Filme (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Aralık 1953
Doğum Yeri: Cristalina, Goiás, Brezilya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 5.2 245
2018 65 Komedi Oyuncu 5.0 25
2018 65 Biyografi Oyuncu 6.6 132
2017 64 Komedi Oyuncu 4.3 111
2016 63 Dram Oyuncu 7.3 247
2016 Dram Oyuncu 7.9 177
2016 63 Komedi Oyuncu 6.6 538
2015 62 Komedi Oyuncu 6.6 90
2015 Dram Oyuncu 7.8 348

Seni Seviyorum Rio
2014 61 Komedi Oyuncu 5.2 1,657

Çöplük
2014 61 Macera Oyuncu 7.2 18,868
2014 61 Komedi Oyuncu 5.2 105
2013 60 Komedi Oyuncu 5.9 1,855
2012 59 Komedi Oyuncu 5.4 913
2007 54 Dram Oyuncu 7.1 430
2006 53 Romantik Oyuncu 6.5 240
2006 Komedi Oyuncu 7.2 284
2005 Dram Oyuncu 6.1 66
2003 Macera Oyuncu 5.7 182
2003 Dram Oyuncu 8.4 495
2001 48 Oyuncu 7.0 63
2001 48 Dram Oyuncu 7.1 640
2000 Oyuncu 5.5 91
2000 Komedi Oyuncu 6.2 32
1999 46 Suç Oyuncu 5.9 816
1999 Dram Oyuncu 7.3 115
1996 Komedi Oyuncu 7.9 892
1995 Komedi Oyuncu 4.3 527
1994 Dram Oyuncu 7.1 47
1993 Dram Oyuncu 6.9 287
1992 Dram Oyuncu 8.4 166
1987 Dram Oyuncu 7.5 40
1982 29 Suç Oyuncu 5.0 69

Lucio Flavio
1977 24 Suç Oyuncu 7.3 399
1976 23 Dram Oyuncu 6.9 460
1974 21 Oyuncu 6.7 145
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,764) The 100 (1,666) 13 Reasons Why (1,205) Yellowstone (1,166) Fear the Walking Dead (1,135) Preacher (1,096) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,072) Legion (1,002) Mindhunter (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019