Giriş Kayıt
Svetlana Nemolyaeva

Svetlana Nemolyaeva (85)


Oyuncu

Svetlana Vladimirovna Nemolyayeva, 18 Nisan 1937 Moscow, SSCB [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Sluzhebnyy roman (1977) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Svetlana Vladimirovna Nemolyayeva
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1937
Doğum Yeri: Moscow, SSCB [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Nemolyayeva
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 81 Dram Oyuncu 6.4 383
2017 80 Dram Oyuncu 6.2 212
2012 75 Dram Oyuncu 4.9 41
2002 65 Komedi Oyuncu 6.7 89
1989 52 Dram Oyuncu 5.9 17
1983 46 Suç Oyuncu 6.4 260
1983 46 Dram Oyuncu 6.4 45
1982 45 Aile Oyuncu 7.1 108
1980 43 Komedi Oyuncu 8.1 3,928
1977 40 Komedi Oyuncu 8.3 9,583
1973 36 Suç Oyuncu 6.5 93
1973 36 Animasyon Oyuncu 7.1 51
1967 30 Komedi Oyuncu 7.3 875
1959 22 Dram Oyuncu 7.3 145
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023