Giriş Kayıt
Zoe Naylor

Zoe Naylor (47)


Oyuncu

Zoe Naylor, 04 Temmuz 1977 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu oyuncu.

Dehşetin Dişleri (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi: |
Boyu: 1.75 m
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 37 Komedi Oyuncu 7.0 27
2011 34 Aksiyon Oyuncu 3.1 1,297

Dehşetin Dişleri
2010 33 Korku Oyuncu 5.8 21,157

Vahiyler
2006 29 Gizem Oyuncu 5.3 1,686
2001 Dram Oyuncu 7.3 6,709
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film