Giriş Kayıt
Ingo Naujoks

Ingo Naujoks (62)


Oyuncu

Ingo Naujoks, 01 Mart 1962 Bochum, Almanya doğumlu oyuncu.

Beni kimse sevmiyor (1994), Lilli Ve Sihirli Kitabı (2009), (2002) İkiz Kızkardeşler (2002), (2014) Praia do Futuro (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1962
Doğum Yeri: Bochum, Almanya
Burcu: Balık
Boyu: 1.81 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.7 55
2017 Komedi Oyuncu 6.8 89
2016 54 Komedi Oyuncu 6.3 364
2015 Dram Oyuncu 5.9 144
2015 Dram Oyuncu 6.2 175
2015 Suç Oyuncu 5.8 50
2014 52 Dram Oyuncu 6.3 3,334
2013 51 Aksiyon Oyuncu 2.1 624
2013 Komedi Oyuncu 5.9 132
2012 Komedi Oyuncu 5.8 145

Harika Çocuk
2011 49 Dram Oyuncu 6.7 855
2010 Suç Oyuncu 5.8 20
2010 Suç Oyuncu 7.3 988
2009 Suç Oyuncu 5.7 206

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 47 Komedi Oyuncu 5.1 630
2008 Talk-Show Oyuncu 4.3 217
2008 Dram Oyuncu 6.4 696
2007 45 Macera Oyuncu 6.4 424
2006 Suç Oyuncu 6.9 224
2006 44 Komedi Oyuncu 5.8 20
2006 Suç Oyuncu 6.9 135
2006 Komedi Oyuncu 3.6 398
2006 Oyuncu 6.6 197
2005 43 Aksiyon Oyuncu 3.5 361
2004 Suç Oyuncu 5.7 196
2003 Suç Oyuncu 5.2 207
2003 Suç Oyuncu 6.7 156

Dövme
2002 40 Dram Oyuncu 6.3 3,300

İkiz Kızkardeşler
2002 40 Dram Oyuncu 7.4 7,286
1997 Suç Oyuncu 4.8 210

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,845
1996 Suç Oyuncu 6.7 39
1995 Suç Oyuncu 7.1 61
1995 33 Dram Oyuncu 7.0 1,679
1994 Suç Oyuncu 5.6 65
1994 Suç Oyuncu 6.9 176

Beni kimse sevmiyor
1994 32 Komedi Oyuncu 7.2 1,246
1993 31 Komedi Oyuncu 7.3 1,327
1991 29 Komedi Oyuncu 6.8 533
1989 Dram Oyuncu 4.8 220
1986 Suç Oyuncu 6.2 373
1981 Suç Oyuncu 6.3 816
1977 Suç Oyuncu 6.3 775

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.0 3,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film